Vielä hengissä

 Terveisiä auringonläiskistä! Tai oikeammin asunnosta, jonne paistaa jostakin ikkunasta lähes koko päivän aurinko. Ja vaikka taivas olisi harmaa, niin valoa riittää silti. Terveisiä upeiden taivasmaisemien ja kaupungin sieluetin ääreltä. Terveisiä asunnosta, jossa lattialla kävelläkseen ei tarvitse tuplavillasukkia ja jonka ikkunoista voi seurata niin auringonnousuja, -laskuja kuin kuun vaiheitakin.
Me olemme vihdoin muuttaneet! Asunto on ihana, eritoten pidän siitä harvinaislaatuisesta seikasta, että asumme korkeammalla kuin lähistön muut asunnot, joten meillä on esteetön näkymä kaupungin yli ja taivaalle. Maisemat ovat niin kauniita, että niihin tulee uppouduttua pitkiksi ajoiksi. Aurinko ja valoisuus ovat myös aivan upeita ominaisuuksia tässä asunnossa. Pohjaratkaisukin toimii meidän perheelle oikein hyvin.Lopputalvi oli tosi raskas ja tuntui, etteivät pakkaset ja lumi koskaan hellitä. Mutta lopulta vuodenaika vaihtui lähes vipua kääntämällä. Mikään ei ole mahtavampaa kuin kevät joka vaivihkaa kirittää kohti kesää. Tänään näin työpaikan pihan yläpuolella pienen parven joutsenia ja eilen sydämeni läikähti kun kuulin ensimmäisen kerran tänä vuonna lokkien kirkunaa ja sitten näin niiden kaartelevan taivaalla. Lokit ovat minulle jostain syystä tosi rakkaita lintuja, en oikein itsekään osaa selittää miksi. Ehkä se liittyy kesään ja kaikkiin kauniisiin kesämuistoihin. Kesä ja lokit kuuluvat yhteen.
Ihana ajatus on myös se, että luvassa on pitkät pyhät pääsiäisen merkeissä. Uni, lepo ja aika perheen kanssa tulevat todellakin tarpeeseen muuttamisen, kellojen siirron ja intensiivisten työrupeamien jälkeen.

Hyvää pääsiäistä! 

Kommentit

 1. Ihanaa että olette löytäneet mieluisen asunnon. Siellä kelpaa nauttia yhä lisääntyvästä valosta. Siitä itsekin nautin!
  Terv. Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me ollaan tosi iloisia tästä keväästä ja uuden asunnon ominaisuuksista. Vielä kun saataisiin vähän lisää lämpöä ulkoilmaan, kevät on ollut hirmuisen kylmä!

   Poista
 2. Absurdia luettavaa, kun täällä pääsi viime viikonloppuna vielä hiihtämään. Muutama viikko sitten satoi yöllä 15 senttiä lunta ja ei auttanut muuta kuin ottaa lapio kauniiseen käteen, että pääsi pihalta pois. :D Nyt on sentään lumet sulamassa ja lämpöäkin +3...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti