Kolmosen kanssa kahden

Kolmosen kanssa kahdestaan vietetyt päivät alkavat, onneksi, lähestyä loppuaan. Kaikki sujui ihan hyvin siihen asti kunnes kolmonen viikonloppuna sairastui enterorokkoon. Sen jälkeen kiukkua, valvottuja öitä ja sen sellaista on ollut riittämiin.
Esikoinen kävi luojan kiitos pyörähtämässä kotona juttuseurana ennen kuin lähti syysloman viettoon. Sairastaminen laittoi kaikki suunnitelmat uusiksi, sillä kuumeisen ja kivuliaan lapsen kanssa ei ole päässyt oikein liikkumaan. Eilen ja tänään olemme päässeet jo ulkoilemaan ja ai että se on tehnyt hyvää! Aika paljon kiukkua riittää vielä, sillä rokon nostattamia rakkuloita on valtavasti ja ne ovat ilmeisen kivuliaita. Käveleminen ja esineisiin tarttuminen näyttää hankalalta, mutta onneksi kivut unohtuvat aina välillä leikin tiimellyksessä.

Kuvatulkkaus: kolmonen keräämässä kastanjoita Kuvatulkkaus: kolmonen katselee lehtimerestä pilkottavaa sientä metsäkävelyllä

Viime viikolla, ennen enteron ilmestymistä kuvioihin, vietimme kuitenkin aivan mahtavan päivän Korkeasaaressa. Sen sijaan kylpyläreissu ja muut tälle viikolle ajattelemani retkisuunnitelmat ovat saaneet väistyä sairastuvan tieltä. Nyt odottelemme lauantaita ja miehen kotiinpaluuta. Kolmonen on kysellyt papasta paljon ja osoitellut taivaalla näkyviä lentokoneita hokien "papa". Kysyttäessä, onko hänellä ikävä papaa, hän kuitenkin ravistaa pontevasti päätään ja toteaa "e-eeeii". Itse olen kyllä  kaivannut toisinaan ns. lomittajaa jotta olisin saanut hetken levätyksi.

Kuvatulkkaus: kolmonen Korkeasaaren Africasia talossa vihreiden kasvien keskellä, takana ystäväni kolmosen ikäisen tyttäresä kanssa


Kuvatulkkaus: riikinkukko asettui Korkeasaaressa poseeraamaan ruskan väreissä komeilleen pensasaidan eteen


Tässä vaiheessa nostankin itselleni hattua siitä hyvästä, että olen vielä (kohtuullisen) järjissäni ja toivon, että loppuviikkoa kohden kolmosenkin elämä jälleen kirkastuu.

Kommentit