Writer's block


Kuvatulkkaus: pikkupetunia rönsyää ulos parvekelaatikosta

Aivot ovat vissiin vähän lomatilassa, kirjoittaminen tuntuu pitkästä aikaa työläälle ja punainen lanka on tekstejä työstäessä hukassa. Harvinaista minulle, joka yleensä kirjoitan vaivattomasti ja teksti muotoutuu lähes itsestään. Ehkäpä kesken jääneitä aiheita pitää vielä kypsytellä hetki pääkopan sisäpuolella...


Kuvatulkkaus: mustasilmäsusanna kukkii ja köynnöstää


Kuvatulkkaus: mustasilmäsusannan lehdellä levähtää pieni siivekäs hyönteinen

Heinäkuu etenee kovaa vauhtia ja nautimme auringosta aina kun siihen on mahdollisuus (käsivarsissa on jo havaittavissa pientä päivetystä, hiphuraa ;) ). Parvekepuutarha rehottaa ja silmä lepää parvekkeella istuessa. Loppujen lopuksi kasvamaan valikoitui tänä vuonna mansikkaa, kolme eri lajiketta tomaattia, basilikaa ja laventelia. Pelkästään silmien somistukseksi valitsin kahta eri petuniaa, mustasilmäsusannaa sekä fuksiaa. Mansikat tuoksuvatkin parvekkeella huumaavan makeina ja pienikasvuinen "ikkunanlautatomaatti" on myös tarjoillut jo satoa. Harmi vaan, etten ole imetysdieettini vuoksi voinut maistaa kumpaakaan.


Kuvatulkkaus: kypsyviä kirsikkatomaatteja

Ensi viikolla pyrähdämme (kestoltaan sekä budjetiltaan) pienelle kaupunkilomalle. Se on ainut mihin miehen työt ja meidän varat tässä välissä venyvät. Viime päivät ovatkin kuluneet tekemistä kartoittaen ja selvitellen miten lastenvaunut kannattaa pakata mukaan lentokoneeseen niin, että ne ovat käyttökelpoiset vielä jatkossakin. Toivomme suosiollista reissusäätä, joskin myös sadesään plan b on suunniteltu.


Kuvatulkkaus: amppelimansikan satoa

Onneksi kesällä on sosiaalisesti hyväksyttyä käydä vähän hitaammalla. Sitäpaitsi, sainhan aikaiseksi näin paljon tekstiä ihan tyhjästä! :)
Leppoisaa kesäilyä itse kullekin!


Kuvatulkkaus: fuksia aka verenpisaraKommentit

 1. Hei,

  niistä lastenvaunuista - olen lukenut, että Helsingistä saa vuokrata sellaisia Babyzen YoYo- merkkisiä matkarattaita, jotka käyvät vauvoillekin ja ovat kuulemma tosi kätevät matkalle mukaan (vuokraus Kinspiring.com). Jos menette omilla kärryillä, niin toivotan niille onnea ;) Ihan siksi, koska meillä aikoinaan rikkoontuivat ruumassa. Muillakin tutuillani valitettavasti samanlaisia kokemuksia. Mutta kyllähän se lentoyhtiö sitten korvaa rikkoontuneet vaunut.
  Joka tapauksessa toivotan teille ihanaa lomaa :)

  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin tajunnut tämän aiemmin, niin olisin varmaan vuokrannut noi. Ois ollut helpompaa kun ois ollut vaan käsimatkatavaroita mukana.

   Poista
 2. Lentokentällähän rattaat viedään Bag droppiin,jossa ne pakataan erikoismatkatavarana ruumaan,Finnairilla ja Norwegianilla sellaiseen suureen muovipussiin.Mukavaa ja rentouttavaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tiesinkin tuon, että mihin ne viedään. Päädyin vuokraamaan meidän rattaille kuljetuslaukun, jonka voi jättää perillä kentälle odottamaan ja noutaa sitten taas paluulennolle mukaan. Hintakaan ei ollut paha. :)

   Poista
 3. Ihan ehjinä ovat meillä "nelipyöräiset" aina tulleet ruumasta ulos, joten toivoa on ;)
  Meillä on matkustettu matkarattailla myös pienten vauvojen kanssa. Ompelin aikanaan ulkoilukankaasta matkarattaille ison pussin, jossa mahtuivat lentämään. Niitä muovisia rataspusseja on saatavilla toisilta kentiltä, mutta esimerkiksi palaalennolle, sellaista kertakäyttöistä ei välttämättä saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin lähden siitä oletuksesta, että saamme ehjät kärryt takaisin. Ehdottomasti kannattaa varmaan olla omat systeemit varmuuden vuoksi mukana.

   Poista

Lähetä kommentti