Jännitystä ilmassa

Kävin lääkärissä, jännitti hirveästi. Jäin miettimään sitä, kuinka Valon kanssa eletyt vuodet muuttivat suhtautumistani terveydenhoitojärjestelmään. Totuin siihen, että tutkimuksissa todennäköisesti selviää, että asiat ovat huonosti, mutta on epävarmaa miksi tai ainakaan ei tiedetä, mitä asialle voisi tehdä. Ehdin vuosien varrella tuskastua ja turhautua verinäytteisiin ja kontrollikäynteihin, koska niiden järjestely varsinkin työelämän ohella oli haastavaa, eikä niistä ollut mitään hyötyä. Vaikka tiesin ja tiedän, että olimme huippujen käsissä ja useampi lääkäri matkan varrella paneutui ja perehtyi Valon ongelmiin, liittyy varsinkin sairaalaan hyvin  negatiivisia mielikuvia. Ei ole jäänyt mieleen yhtään kertaa, jolloin olisin Valon kanssa saanut positiivisia uutisia, kehuja ja kannustusta.
Tällä kertaa käynti päättyi kuitenkin hymyyn.

Pientä jännitystä on ollut ilmassa muutenkin. Olen ottanut kuumeisesti selvää minulle niin oudoista lentokonematkustamisen säännöistä. Googlen tilastoihin on päätynyt sellaisia helmiä kuten "voiko käsimatkatkatavaroissa kuljettaa maitohappobakteereja" ja "voiko lasisen deodorantin viedä koneeseen".

Ensi viikolla suunnataan kohti 30+ lämpötiloja. On vapauttava ajatus päästä paikkoihin, joissa en ole koskaan käynyt Valon kanssa. Paikkoihin, joihin ei liity kipeitä muistoja. 
Blogikin todennäköisesti hiljenee hetkeksi, ellen intoudu hehkuttamaan lomailun ääreltä. :) Oikein lämmintä heinäkuuta kaikille! 


Kommentit

 1. Ihanaa lomaa ��!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa & kaikin puolin rentouttavaa matkaa Sinulle - uusia, jännittäviä kokemuksia...Nauti lämmöstä ja tankkaa auringon valoa !!!
  //Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakuinkin tämä on suunnitelma. Avoin mielin lähden matkalle. :)

   Poista
 3. Rentouttavaa ja ihanaa lomaa<3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti intoudut hehkuttamaan lomafiiliksiä tänne meille! Antoisaa ja rikasta lomaa, se antaa sinulle paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katsotaan miten olen nettiyhteyksien äärellä. :)

   Poista
 5. Oikein mukavaa lomaa! Rentouttavia, uusia ajatuksia ja akkujen lataamista tulevan syksyn varalle :).
  t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olemme palanneet ja reissu oli oikein mukava!

   Poista
 6. Olet niiin lomasi ansainnut! Nauti täysin rinnoin uusista maisemista ja lämmöstä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti